U TOKU PRIJAVE ZA TAKMIČENJE MLADIH TALENATA SA PODRUČJA OPŠTINE APATIN

APATIN DRUŠTVO VESTI

Neformalna grupa “Aktivna omladina” iz Apatina poziva mlade od 12 do 30 godina da se prijave na audicije za učešće na takmičenju mladih talenata pod nazivom “Rasadnik talenata”.

aktivnaPravo prijave imaju pojedinci koji vole da pevaju, sviraju, igraju, glume, ili poseduju neki drugi talenat, ali i grupe, literarne, muzičke, dramske i plesne sekcije u osnovnim, srednjim školama i kulturno-umetničkim društvima sa područja opštine.

Tročlana komisija obićiće od 16. do 20. septembra sva naseljena mesta, oceniti kandidate i odabrati one koji će se 27. septembra predstaviti na finalnoj priredbi u Velikoj sali apatinskog Doma kulture.

Audicije zatvorenog tipa organizovaće se u mesnim domovima kulture, početak je zakazan za 19 sati, a raspored po mestima je sledeći:

– SVILOJEVO: 16. SEPTEMBAR (PONEDELjAK)
– SONTA: 17. SEPTEMBAR (UTORAK)
– PRIGREVICA: 18. SEPTEMBAR (SREDA)
– KUPUSINA: 19. SEPTEMBAR (ČETVRTAK)
– APATIN: 20. SEPTEMBAR (PETAK)

Besplatne prijave mogu se izvršiti putem: e-mail adrese: aktivnaomladinaapatin@gmail.com, fejsbuk grupe: “Aktivna omladina – Apatin” i lično na dan audicije (30 minuta ranije). Za pobednike su obezbeđene zanimljive nagrade.

veselin masicPrema rečima Veselina Mašića, koordinatora projekta, cilj “Rasadnika talenata” je podsticanje i afirmisanje mladih sa područja opštine.

– Cilj projekta je i ublažavanje problema socijalne isključenosti mladih ali i integracija marginalizovanih grupa mladih – izjavio je Veselin Mašić.

Ovaj omladinski projekat realizuje se u okviru ovogodišnjeg programa “Mladi su zakon – Zapadnobački okrug”, finansiranog od strane Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, tehničku podršku pruža Resurs centar, Odred izviđača “Ravangrad” iz Sombora, a projekat je podržan od strane Opštinskog kulturnog centra, Crvenog krsta i Kancelarije za mlade opštine Apatin.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *