U TOKU PRIJAVE ZA LETNJI TURNIR U MALOM FUDBALU

APATIN OSTALI SPORTOVI SPORT VESTI

Kancelarija za mlade opštine Apatin organizovaće od 16. jula letnji turnir u malom fudbalu pod nazivom “Apatin 2013.”, a utakmice će se, kao i prošle godine, igrati pod reflektorima na otvorenim terenima Osnovne škole “Žarko Zrenjanin”.

letnjiturnirPrijave zainteresovanih ekipa, sačinjenih od 10 igrača, vrše se do 15. jula u 12 sati, a istog dana obaviće se žrebanje. Kotizacija po ekipi iznosi 5.000 dinara i uplaćuje se prilikom podnošenja prijave. Celokupna sredstva od kotizacija namenjena su za nagradni fond, pa tako prvoplasiranoj ekipi pripada 60, drugoplasiranoj 30, a trećeplasiranoj 10 posto sredstava.

Osim novčanih nagrada, obezbeđeni su pobednički pehari i medalje za prva tri mesta, ali i pojedinačna priznanja za najboljeg golmana, strelca i igrača.

Prijave ekipa vrše se lično u Kancelariji za mlade (Srednja bb, kancelarija br 7) svakog radnog dana od 10 do 12 sati, a za dodatne informacije obratite se putem navedenih kontakata:

tel: 065-25-260-57
e-mail: kzm.apatin@yahoo.com
web: www.kzmapatin.org.rs

Organizatori pozivaju sve zainteresovane da uzmu učešće na turniru, kao i ostale poklonike sporta da podrže ovu sportsku manifestaciju svojim prisustvom na utakmicama. Ulaz će i ove godine biti besplatan.

V. Mašić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *