У СУБОТУ ПРЕДСТАВА ЗА НAЈМЛАЂЕ АПАТИНЦЕ

APATIN KULTURA VESTI

У великој сали Културног центра Апатин 19. септембра 2020. године од 11 часова ће бити одиграна представа за децу млађег узраста под називом “Без алата нема ни заната”.

У представи играју Ружица Бојовић и Цветин Аничић који је аутор текста и редитељ. Сценографију је урадила Александра Куђељић, а лутке Моника Јованов.

Цена улазнице је 150 динара, а карте се могу купити на дан представе од 9,30 часова, на благајни апатинског Културног центра. Број места је ограничен, а представа ће бити изведена уз поштовање свих прописаних мера.

Опис представе:

У једној малој посластичарници се спремају поред колача и разне друге чаролије. Ови весели посластичари увесељавају децу смешним причама и анегдотама. И посластичарница је постала најпознатија у крају. Али једнога дана им стиже необичан пакет од непознатог обожаваоца. А у пакету су лутке, позоришне лутке. И ту креће игра да се направи позоришна представа. Али о чему? Наравно о томе да у сваком послу можеш бити успешан и цењен ако имаш знање, а знање је основни алат за сваки посао. Деца кроз ову комичну игру позоришта уче вредност знања и умећа. Представа је ауторска, уз обраду мотива и јунака познатих деци у савременом свету. Проткана је примереном музиком, користе се уникатне лутке, а сценографија дочарава свет у коме се одиграва радња предстве.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *