У СУБОТУ НА ПЛАВОЈ РУЖИ “BEACH FEST” – У ТОКУ ПРИЈАВЕ ЗА КВИЗ И СПОРТСКА ТАКМИЧЕЊА

VESTI

Низом догађаја у Апатину ће 14. августа 2021. године бити обележен Међународни Дан младих, a целодневна манифестација под називом “Beach fest” ће бити одржана на плажи код ресторана „Плава ружа“.

Програм ће почети у 10 часова трком кануа, посаду треба да чине два члана а пријаве се могу обавити путем телефона 062/86-59-327.

Тачно у подне ће почети турнир у одбојци на песку за који се пријаве примају на број 065/20-40-114. Екипу треба да чине 3+1 играч, а према пропозицијама, усваком тренутку на терену мора бити бар један женски члан тима.

У поподневном програму од 16 часова ће бити организован квиз под називом „Две руже“, у оквиру којег ће сви учесници одговарати на питања из области опште културе, спорта, музике, филма, серија… Пријаве за квиз могу се обавити путем телефона 064/3-222-186.

За све победнике такмичења, осносно за прва три места обезбеђене су интересантне и вредне награде.

Од 17,30 часова публика ће моћи да ужива у латино ритмовима и плесовима, а за добру атмосферу ће бити задужен ди-џеј “Тито” са Кубе. Манифестација ће бити завршена великим концертом Гоце Тржан који почиње у 22,30 а улаз је бесплатан.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *