У СРЕДУ У АПАТИНСКОМ КЛУБУ ЗА СТАРЕ ПРЕДАВАЊЕ О НЕЗИ ЗРЕЛЕ КОЖЕ

APATIN DRUŠTVO VESTI

У среду, 20. фебруара, са почетком у 17 сати, у Клубу за старе у Апатину, биће одржан курс неге зреле коже. Ово едукативно предавање биће одржано захваљујући Тањи Поповић, власници Салона лепоте “Фрајле”, а која ће своја знања и дугогодишње радно искуство поделити са члановима Клуба.

На курсу ће се, осим о нези зреле коже, моћи чути и понеки савет о томе како старије даме треба да се шминкају и какви су им козметички препарати неопходни да би и у позним годинама изгледале лепо и неговано.

Из Клуба за старе позивају све чланове, као и оне који то желе да постану, да дођу на предавање. Подсећамо, Клуб ради при Дому за старе и пензионере Апатин, са улазом из Загребачке улице, од понедељка до четвртка, од 16 до 20 сати. Позив за нове чланове увек је отворен, а чланство у Клуб је потпуно бесплатно. У Клубу за старе можете учествовати у свакодневним активностима, прчитати дневну штампу, користити бесплатан интернет или се просто дружити уз чај и кафу. Неколико пута месечно Клуб, у сарадњи са удружењима, организацијама и појединцима, организује различите врсте радионица и предавања.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *