U NOVU GODINU NA NOVOM TRGU

APATIN DRUŠTVO EKONOMIJA SOMBOR SRBIJA VESTI VOJVODINA

Apatinci će u organizaciji Turističke organizacije i opštinske uprave ovu Novu godinu dočekati na novom trgu „Nikola Tesla“.
Nakon pozorišne predstave za decu u 17:00 časova i Deda Mraza koji će deliti slatkiše, posetioce će od 21:30 zabavljati tamburaški orkestar „Dunavski biseri“ rokenrol grupa „Prljavi Romeo“ od 22:15 a kao zvezda večeri u 23:15 nastupiće Jelena Marinkov (Zvezda Granda) .Program će trajati do posle ponoći a prisutnima će biti deljeni kuvano vino i čaj.Predviđen je i vatromet u ponoć a Novu 2015. Godinu , građanima će čestitati predstavnici SO Apatin.
U banji „Junaković“ goste zabavlja grupa Magija.Cena za doček je 3.500 dinara a za reprizu je 1.700. Cena dočeka u Kuglani Elkop MS je 3.500 dinara a za taj novac gosti dobijaju kompletan meni, repriza na „Kuglani“ košta 300 dinara a goste zabavlja grupa „Dar-Mar“.Cena od 3.500 dinara je i u sali „Čović-Stil“ gde će goste zabavljati grupa „Gold“ , repriza košta 1200 dinara sa konzumacijom pića. Čarda „Zlatna kruna“ ove godine ne organizuje doček Nove godine i radi kao i redovnim danima, kao ni restoran „Plava ruža“.

Mile Đukić, direktor Turističke organizacije Apatin

Mile Đukić, turistička organizacija Apatin