У ДУНАВУ КОД ДАЉА ПРОНАЂЕНО ТЕЛО НЕСТАЛОГ ДЕЧАКА ИЗ АПАТИНА

APATIN HRONIKA VESTI

Тело једног од два дечака из Апатина који су 29. маја нестали, пронађено је у Дунаву неких 45 километара низводно од места где су последњи пут виђени.

Утопљеника су пронашли хрватски риболовци, још у понедељак, 05. јуна, када су га ватрогасци “ДВД” Даљ извукли из Дунава.

Вест о пронађеном телу су истог дана сазнали многи у Хрватској и Србији, али нико од званичника није могао да потврди идентитет страдалог.

Након обдукције која је урађена у КБЦ “Осијек”, извори блиски истрази потврдили су да је сасвим извесно реч о једном од дечака несталих пре десет дана у Апатину.

За другим несталим дечаком се и даље трага.

Подсећамо, Дечаци А. М. и П. Б. последњи пут су виђени у понедељак, 29. маја када су се, по свему судећи спустили степеницама до обале Дунава. На обали су пронађени бицикли и патике. Од тада се дечацима губи сваки траг. У потрагу за њима укључене су биле специјалне јединице жандармерије које су сонаром претраживале речно дно, припадници полиције у Апатину и Сомбору, као и Друштво за подводне активности Апатин и рибочувари „Војводинашуме”.

Током свих дана потраге породице несталих дечака су биле на обали Дунава очекујући вести о несталој деци, а подршку су им пружали бројни окупљени грађани.

Фото: Илустрација

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *