У АПАТИНСКИ ДОМ ЗДРАВЉА СТИГЛО НОВО САНИТЕТСКО ВОЗИЛО

APATIN DRUŠTVO VESTI

Дом здравља Апатин је добио ново санитетско возило, које је купљено средствима добијеним по конкурсу који је расписао код Покрајински секретаријат за здравство. Према речима Бранке Бајић, помоћнице директора апатиснког Дома здравља, “Опел Мовано” је комплетно опремљен најсавременијом медицинском опремом и користиће се као теренско возило у служби Хитне помоћи.

-Секретаријат је средства за набавку одобрио у мају, а након спроведене набавке возило је стигло и од данас је у употреби. У њему се налази најсавременија опрема, дигитализовано је и има одвојене команде транспортног од возачког дела, а поседује и нови респиратор. Ново возило пружа боље услове за рад запосленима у нашој установи, а грађани ће овим добити квалитетније здравствене усуге, истакла је Бранка Бајић.

Она је додала да санитетска возила која поседује Дом здравља Апатин дневно пређу велики број километара, и нагласила да ће ново возило много значити у обављању свакодневних послова.

-Поседујемо пет санитетских возила од којих једно користи дежурна екипа Хитне помоћи, док се осталим санитетима свакодневно врши транспорт пацијената у Сомбор, Нови Сад, Београд и друга места по Србији, објаснила је помоћница директора апатинског Дома здравља.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.