ТУРИСТИЧKА ОРГАНИЗАЦИЈА РАСПИСУЈЕ KОНKУРС ЗА ИДЕЈНО РЕШЕЊЕ СУВЕНИРА НА ТЕМУ „АПАТИН ГРАД ЈЕЛЕНА“

APATIN DRUŠTVO SOMBOR VESTI

Апатин је препознатљив широм Србије и региона по јелену – Јелен пиву и Апатинском риту, познатом станишту јелена капиталаца. Од 2017. године, Туристичка организација Апатин стоји иза организације рок фестивала “Deer & Beer”.

Овај позитивни тренд „сарадње“ Апатина и јеленске врсте настављамо даље! Желимо да наш град још више препознају по јелену и да овај становник апатинских шума постане стални део наше туристичке понуде!

Зато организујемо конкурс за идејна решења сувенира на тему јелена! Уколико сте предузетник, фирма, занатска радионица, уметник… или само појединац са добром идејом, пријавите се!

Пропозиције конкурса:

Kонкурс траје до 20. децембра 2020. године.
Предлози се могу предати у просторијама ТО Апатин: лично, сваког радног дана у периоду од 08 до 14 часова; или слањем пакета поштом на адресу Петефи Шандора 2а, 25260, Апатин. Уз достављен примерак сувенира неопходно је доставити и попуњен образац формулара који се може преузети ОВДЕ, или се може лично преузети у просторијама ТО.
Најбоље сувенире одабраће стручна комисија, а у обзир ће бити узето и мишљење грађана изражено кроз платформе ТО Апатин на друштвеним мрежама.
Kритеријуми:
естетска вредност
практичност производње и паковања
оригиналност, креативност
могућност продаје и дистрибуције
Победничко решење ће бити награђено вредним наградама, као и другопласирани и трећепласирани предлог. Победници ће такође добити могућност пословне сарадње, односно продаје сувенира путем Туристичке организације.
Приложени лого (може се преузети ОВДЕ ) који ће пратити кампању „Апатин град јелена“ може да буде инспирација за сувенире или основни мотив сувенира, али није нужно, уметничка слобода и слобода интерпретације је такође добродошла.

TO Апатин

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *