ТУГА У ПРИГРЕВИЦИ- ПОРОДИЦА ЧЕКА ДА САЗНА КАКО ЈЕ ГОЈКО НАСТРАДАО НА ПУТУ КУЋИ

APATIN HRONIKA VESTI

Беживотно тело Гојка Грозданића, двадесетогодишњег младића из Пригревице, које је у недељу, у раним јутарњим сатима пронађено на путу Пригревица-Стапар, надомак Апатина, још увек је на обдукцији.
Иако се нагађа да је на њега налетео аутомобил и да је возач побегао са лица места, обдукциони налаз и истрага треба да утврде од чега је несрећни младић преминуо.

У Пригревици је због овог завладала велика туга, бол и неверица.

Јуче и данас у кућу породице Грозданић, у Kарађорђевој улици стижу рођаци и пријатељи како би његовим родитељима Ирени и Милету изјавили саучешће и нашли се у најтежим тренуцима.

Његова мајка Ирена Цигер са сузама у очима каже.- Мени се задњи пут јавио у суботу, у 20 навече и рекао да иде у Стапар на концерт у једну дискотеку са друговима. Договорили смо се да дође код мене у Таково од понедељка са братом Страхињом а након тога је требало да идемо заједно радити у Словачку, јер овде није могао да нађе посао.

-Само ме је Страхиња ујутро назвао и јавио да је пронађен, говори уплакана мајка.


Отац Миле Грозданић, са жалошћу прича.- Две недеље није излазио из куће, спремао је храну, кућу, водио рачуна о мени. Размишљао је то вече да ли да изађе са друговима. Изашао је око 19 часова, Увек ми је остављао поруке, -Мићко изашао сам напоље или слично. Само у суботу поруку није оставио-прича отац.

Он додаје да је његов страдали син имао план да оде у Словачку и да се осамостали, да купи ауто и стан. Да се уозбиљи.

-Био је емотиван, волео је породицу, брата, мајку. Волео је и коње и живот на селу. Где год је радио био је похваљен, и почашћен- каже отац.

Према братовим речима, Гојко је са њим и друштвом вече провео у Апатину , када је у 23:30 часова одлучио да аутостопом иде у Стапар на концерт. Након што је стигао у Стапар остатак вечери је провео са друштвом, што потврђују и фотографије из дискотеке. У два часа после поноћи је задњи пут виђен у Стапару. Недуго затим , у 3:40 Гојково беживотно тело је пронађено само 50 метара од кобне раскрснице. Пронашао га је таксиста који је возио путнике из Стапара.

– Нисмо се дописивали, послао сам му само поруку и питао га , Где си? На коју није одговорио -каже брат страдалог.

Гојко Грозданић ће бити сахрањен у среду 13. фебруара у 14 сати на гробљу у Апатину.

1 thought on “ТУГА У ПРИГРЕВИЦИ- ПОРОДИЦА ЧЕКА ДА САЗНА КАКО ЈЕ ГОЈКО НАСТРАДАО НА ПУТУ КУЋИ

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *