TUGA KRAJ DUNAVA- MLADOST DOBILA PETARDU I OSTALA BEZ TRENERA !

APATIN FUDBAL SOMBOR SPORT SRBIJA SVET VESTI VOJVODINA

Čas fudbala u subotu popodne održali su Bečejci fudbalerima Mladosti u meču 6. kola Vojvođanske lige – grupa “Sever”. Više od pet golova u mreži Bulovića brinu pristup igri, želja i malodušnost fudbalera Mladosti koji su izgubili od boljeg rivala, ali ne na način koji bi mogao opravdati visokih 1:5 (0:3). Kao posledica loših rezultata na startu sezone stigla je i ostavka prvog trenera apatinske ekipe Blaška Milojeva. Njegov naslednik biće imenovan u ponedeljak nakon sastanka Upravnog odbora kluba.

Prvo uzbuđenje na meču viđeno je u 12. minutu pred golom gostiju. Golman Živkov je ispustio loptu i naskočio na jednog od napadača Mladosti. Lopta je završila u mreži ali je sudija procenio da je pogotku prethodio faul nad golmanom. Loša odluka glavnog arbitra, koja je, rekli bi subjektivni simpatizeri domaćih, promenila tok susreta. Ipak, sigurni smo da čak i da je Mladost povela teško da bi izbegla poraz, jer sve ostalo što su Apatinci pokazali do kraja susreta bilo je daleko ispod očekivanja. Bečej je nakon toga imao dve sjajne šanse, a prvi gol je postignut u 30. minutu. Đuričin je krunisao brzu akciju gostiju, obišao Bulovića i lagano poentirao. Blickrig Bečeja usledio je u samom finišu prvog poluvremena.

U 43. i 45. minutu Kobiljski i Đuričin postižu pogotke za visokih 3:0 i pitanje pobednika bilo je rešeno već nakon prvog poluvremena. Pokušao je trener domaćih da razmrda ekipu izmenama, a upravo je rezervista Ožegović bio strelac u 62. minutu nakon velike greške odbrane gostiju. Mandić je asistirao, a Stefanu nije bilo teško da pogodi prazan gol. I tu prestaje sve kada je u pitanju Mladost. Trkački mnogo spremnija gostujuća ekipa do kraja susreta postiže još dva gola. Oba su delo fantastičnog Ognjena Đuričina, četvorostrukog strelca na subotnjem meču!

Za Mladost su nastupali: Bulović, Rađenović, M. Rapaić, Ćopić, Jano, Cvijetić, Basarić, S. Rapaić, Rančić, Mandić, M. Uzelac. Igrali su još Ožegović, Čonić i N. Medić. U narednom 7. kolu Vojvođanske fudbalske lige – grupa “Sever” Mladost gostuje u Vrbasu istoimenoj ekipi. Meč je na programu u subotu 24. septembra.

FK Mladost -Bečej 1918 FK Mladost -Bečej 1918 FK Mladost -Bečej 1918 FK Mladost -Bečej 1918 FK Mladost -Bečej 1918 FK Mladost -Bečej 1918 Blaško trener FK Mladost -Bečej 1918Rajko Bošković