TESAN PORAZ RUKOMETAŠA U JABUCI

APATIN RUKOMET SPORT VESTI

Rukometaši su u nedelju gostovali u Jabuci i pretrpeli poraz od 30:28(16:13). Neizvesna i tvrda utakmica od samog početka u kojoj su apatinci diktirali tempo i dobrim potezima, ali i greškama i omogući tako protivnku da na odmor ode sa tri gola viška. U drugom delu plavo-beli predvođeni raspoloženima Bogojevićem i Milojevićem uspevaju da dođe do do rezultatskog priključka i tako poslednji minut dočekaju sa samo golom zaostatka. Branili su naši rukometaši poslednji napad ne bi li imali priliku da dođu barem do boda na ovom gostovanju ali posle sumljive situaciju u kojoj sudije nisu dosudili korake, domaćin postiže pogodak i odlazi na nedostižnih 2 gola prednosti. Najefikasniji na ovom meču bio je Milojević sa 7 postignutih golova.

Senku na ovaj meč baca i sudijski par Molnar-Savić koji su u tvrdoj, i gruboj utakmici domaćinima dosudili čak 6 sedmeraca, dok apatinci nisu imali priliku da se oprobaju sa sedam metara.

Narednog vikenda u Apatin će doputovati ekipa Crvene Zvezde iz Mokrina i biće ovo prilika da „anđeli“ upišu i prvu pobedu nakon remija i poraza.