СУТРА У АПАТИНУ ПЕТИ ФЕСТИВАЛ КРАФТ ПИВА

APATIN DRUŠTVO VESTI

У апатинском локалу „C.K. PIK“ сутра, 19. марта 2022. године од 19 часова биће одржан пети по реду Фестивал крафт пива, који организује Удружење грађана “Мој Апатин”. Владимир Симин, као један од огранизатора је за “Дунав” радио рекао, да је учешће на овогодишњем фестивалу потврдило шест српских мини пивара.

-Фестивал крафт пива у Апатину је сада већ постао традиција, јер је УГ “Мој Апатин” још 2017. године организовало премијерно издање ове манифестације. Фестивал се редовно одржавао све до септембра 2019. године, када је све стало због пандемије вируса Ковид-19. Након више од две године коначно смо у прилици да наставимо са том јако лепом традицијом онога што ја мислим Апатинци највише воле, а то је добро пиво. На сутрашњем фестивалу своје производе ће понудити занатске пиваре: „Врач“, „Раванград“, „Dilemma“, „Beerokrate“, „Two Hoppy Sisters“, као и апатинска крафт пивара „Berber beer“. Апатинци ће осим у квалитетном пиву, моћи да уживају и у доброј музици за коју ће се побринути DJ „Smuk“, зрењанински хардкор бенд „Drink or Die“ и панк-рок група „Neprijatelj Prelazi Zeku“ из Новог Сада, рекао је Симини.

Он је позвао све љубитеље пива да сутра дођу на фестивал, где их поред доброг пива очекује и врхунска забава.

-Занатске пиваре иду на мањи обим производње од индустрија, али се труде да добију врхунски квалитет производа. Такође им је циљ да добију широк диапазон различитих укуса пива и у томе је суштинска разлика у односу на индустријску производњу, објаснио је Владимир Симин.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.