СУТРА АКЦИЈА ПОЈАЧАНЕ КОНТРОЛЕ САОБРАЋАЈА

APATIN DRUŠTVO VESTI

Припадници Министарства унутрашњих послова, Управе саобраћајне полиције, спровешће у оквиру пројекта EDWARD (Европски дан без погинулих у саобраћајним незгодама), у четвртак, 26. септембра 2019. године акцију појачане контроле саобраћаја на територији читаве земље.

Циљ пројекта, који по четврти пут организује Мрежа саобраћајних полиција Европе (ТИСПОЛ) и који ће се реализовати у свих 29 земаља чланица ТИСПОЛ-а укључујући Србију, је да тог дана у саобраћајним незгодама на европским путевима не погине ниједно лице или да у најмању руку број погинулих буде што мањи.

Реализација пројекта у свим земљама чланицама ТИСПОЛ-а подразумева активно укључивање медија, уз максимално ангажовање свих људских и техничких ресурса саобраћајне полиције, а покренута је и веб страница https://projectedward.eu/sr/ ,која је доступна и на српском језику, на којој можете пронаћи све релевантне информације о пројекту и где заинтересовани могу потписати електронску заклетву да ће безбедним понашањем допринети унапређењу безбедности саобраћаја на путевима.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *