„СОЛАРИС ТУРС“ ИЗ ОЏАКА КУПИО „АПАТИНТРАНС“

APATIN EKONOMIJA VESTI

„Апатинтранс“ Доо из Апатин од недавно је у власништву „Соларис турса“ из Оџака који је овог превозника купио за нешто више од 300 000 евра. Менаџмент нове фирме одмах је предузео кораке како би унапредио посао и побољшао квалитет услуге који пружа својим корисницима.

-Са обновљеним возним парком у обе компаније данас поседујемо преко 30 квалитетних аутобуса опремљених да задовоље све потребе на путовању. Кренули смо и у реконструкцију и реновирање аутобуске станице у Апатину и када саберемо сва улагања цифра би могла да буде ближе милион евра.- рекао је Дамир Шушић власник „Соларис турса“.

Ова фирма се бави превозом ђака, радника и осталих путника из Апатина до Бање Јунаковић, Пригревице, Свилојева, Сонте, Купусине и Сомбора. Према најави ускоро се може очекивати и нова линија која ће саобраћати од Апатина, преко Пригревице, Стапара, Оџака до Новог Сада.

-Нудимо услуге превоза у ванлинијском саобраћају у земљи и иностранству. Власници смо лиценце за све врсте превоза путника укључујући и међународни превоз- додаје Шушић.

Поред наведених услуга наша компанија се бави прихватом и отпремом путника на аутобуској станици у Апатину као и услугама у теретном саобраћају. Поред сервисирања својих теретних возила у „Апатинтрансу“ врше и услужно сервисирање теретних возила.

-Активно је отворен конкурс за возаче, па бих искористио прилику да позовем све заинтересоване да се пријаве и верујем да ће бити задовољни условима које ће добити код нас.- каже Дамир Шушић.

За удобан пут ваш „Соларис тоурс“ Иве Лоле рибара 59, Оџаци 063/463-800 и „Апатинтранс“ Димитрије Туцовића 129, Апатин 773-377

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.