ШЕСТ ПРЕДСТАВА И МЈУЗИКЛ „KISS“ ТОКОМ „НЕДЕЉЕ ПОЗОРИШТА“ У СОНТИ

APATIN KULTURA VESTI

У понедељак 10. jуна у Сонти почиње пети по реду фестивал „Недеља позоришта“ и трајаће до суботе 16. jуна 2019. године. Организатори кажу да ће ове године програм бити најквалитетнији до сад, јер ће бити изведене професионалне и полупрофесионалне представе.

У понедељак у 18 сати фестивал ће отворити глумица Јелена Срећков из Новог Сада, а публика ће имати прилику да погледа представу „Нека дође неко“, која говори о познатој сликарки Милени Павловић-Барили. Након тога од 20 сати ће наступити чувени београдски Театар Лево АКУД „Иво Лола Рибар“ са представом „Зоолошка прича“ по тексту Едварда Олбија.

Другог дана фестивала, у уторак у 20 сати биће одиграна представа „Индиго“ Центра за креативно одрастање и мултикултуралну сарадњу из Зрењанина, која је недавно победила на 10. Фестивалу омладинских позоришта Војводине.

У среду од 16 сати биће одиграна представа за децу „Пепељуга, цура фина“ Градског позоришта из Руме, а у четвртак у исто време представа ОШ „Петар Кочић“ из Инђије „Од читања се расте“.

Сви љубитељи позоришта у Сонти ће бити у петак, 14. јуна имати прилику да погледају комични мјузикл „KISS“ који изводе глумци из Новог Сада, а у суботу 15. јуна фестивал ће затворити средњошколска драмска трупа из Бијељине која ће одиграни представу „Јастучко“, по познатом тексту Мартина Мекдоне.

Улаз на представе је 100 динара, а комплет од седам карата може се купити за 400 динара.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.