SAOPŠTENJE SRS-ZAUSTAVIMO VELEIZDAJU

APATIN POLITIKA SOMBOR SRBIJA STRANAČKA HRONIKA SVET VESTI VOJVODINA

Potpredsednik Opštinskog odbora Srpske radikalne stranke iz Apatina, Perica Popić uputio je danas saopštenje medijima u kojem ova stranka zahteva hitno poništavanje Sporazuma o saradnji sa NATO.

U saopštenju dostavljenom medijima radikali podsećaju da je veliki broj građana naše opštine dao neprocenjiv doprinos u odbrani zemlje , te da većina njih smatra potpisivanje sporazuma protivustavnim i antisrpskim činom.Saopštenje u celosti možete pročitati u nastavku vesti.

ZAUSTAVIMO VELEIZDAJU

SRS najoštrije osuđuje ratifikovanje Sporazuma o saradnji sa NATO ,kojim se pripadnicima ove vojne alijanse obezbeđuje sloboda kretanja i diplomatski imunitet na teritoriji Republike Srbije kao i brojne druge privilegije protivne Ustavu.
Potpisivanje Sporazuma je protivustavan i antisrpski čin kojim je Republika Srbija pretvorena u NATO koloniju.
SRS zahteva hitno poništavanje Sporazuma o saradnji sa NATO.
Takođe,ovim sporazumom grubo je poništena vojna neutralnost Srbije i ovaj čin se tretira ni manje ni više nego kao čin veleizdaje.
Građani Srbije,a pogotovo građani opštine Apatin dali su svoj neprocenjiv doprinos u odbrani svoje zemlje u svim predhodnim ratovima i ne zaslužuju da bilo ko gazi našu slobodarsku tradiciju,a da im pri tom svoje ogranke koji čine sve da destabilišu opštinu Apatin nude kao alternativu.

Potpredsednik
OO SRS Apatin
Perica Popić