ПРОШЛЕ СЕДМИЦЕ У АПАТИНУ ЕВИДЕНТИРАНА ЈЕДНА САОБРАЋАЈКА

HRONIKA VESTI ZAPADNOBAČKI OKRUG

У периоду од 8. до 14. априла 2024. године на подручју Полицијске управе у Сомбору евидентиранo je осам саобраћајних незгода у којима је једна особа задобила тешке, а четири лаке телесне повреде. Због вожње под дејством алкохола задржано је 13 возача, а због вожње под дејством психоактивних супстанци и насилничке вожње по два возача.

На територији града Сомбора евидентирано је пет саобраћајних незгода у којима су три особе лакше повређене. Због вожње под дејством алкохола задржана су четири возача, а због вожње под дејством психоактивних супстанци и због насилничке вожње по један возач.

На подручју општине Апатин евидентирана је једна саобраћајна незгода у којој је једна особа задобила лаке телесне повреде. Због вожње под дејством алкохола задржана су три возача.

На подручју општине Оџаци евидентирана је једна саобраћајна незгода у којој је једна особа задобила тешке телесне повреде, а због вожње под дејством алкохола задржан је један возач.

На подручју општине Кула евидентирана је једна саобраћајна незгода. Због вожње под дејством алкохола задржано је пет возача, а због вожње под дејством психоактивних супстанци и због насилничке вожње по један возач.

У поменутом периоду написана су 52 захтева за покретање прекршајног поступка и издато је 356 прекршајних налога.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *