PRODUŽEN KONKURS ZA IZRADU LOGOTIPA OMLADINSKOG CENTRA

APATIN DRUŠTVO VESTI
Nagradni konkurs Kancelarije za mlade opštine Apatin za izradu logotipa Omladinskog centra, zbog nedovoljnog broja pristiglih radova, produžen je do 31. marta 2014. godine.
Prilikom apliciranja, rad treba da sadrži osnovnu verziju logotipa na ćirilici i latinici u .eps ili nekom drugom vektorskom formatu, pozitiv, negativ, kao i kontakt podatke (ime, prezime, godište, mesto stanovanja, broj telefona i e-mail adresu).
Pravo prijave imaju mladi apatinske opštine od 15 do 30 godina starosti, a jedan autor može poslati najviše tri rada. Pobedničko rešenje biće nagrađeno digitalnim foto-aparatom.
Radovi se mogu poslati na e-mail adresu: kzm.apatin@yahoo.com ili doneti lično u KZM (Srednja bb, zgrada Inspekcijske službe, kancelarija br. 7). Za dodatne informacije zainteresovani se mogu obratiti i putem telefona: 065-25-260-57.
Od kandidata se očekuje moderno i inovativno rešenje, koje će predstaviti snagu i dinamiku Omladinskog centra, koji se nalazi na adresi Trg oslobođenja 20/3, uskoro će predstavljati prostor za okupljanje mladih, njihovu edukaciju, kreativno izražavanje i afirmaciju, a biće omogućen i pristup informacijama, opremi i uslugama različitih vrsta. Sve ostalo se prepušta kreativnosti učesnika, te se daje potpuna sloboda u kreaciji logotipa.
Cilj konkursa je da se dobije što kvalitetnije rešenje logotipa, a potrebno je da ono bude originalno, jednostavno i da je primenljivo na sva savremena sredstva poslovne i vizuelne komunikacije. Idejno rešenje, odgovarajućom grafikom, treba da bude dobar reprezent apatinskog Omladinskog centra.
Smernice za izradu logotipa i pravila konkursa mogu se naći na sajtu: www.kzmapatin.org.rs
Veselin Mašić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *