ПРЕТХОДНЕ СЕДМИЦЕ У АПАТИНУ ЕВИДЕНТИРАНА ЈЕДНА САОБРАЋАЈКА

HRONIKA VESTI ZAPADNOBAČKI OKRUG

У току претходне недеље на подручју Полицијске управе у Сомбору евидентиранo je 10 саобраћајних незгода у којима су две особе задобиле тешке и четири лаке телесне повреде. Због вожње под дејством алкохола задржано је 10 возача, а због вожње под дејством психоактивних супстанци и због насилничке вожње задржана су по четири возача.

На територији града Сомбора евидентирано је шест саобраћајних незгода у којима су три особе лакше повређене. Због вожње под дејством алкохола задржана су три возача, због вожње под дејством психоактивних супстанци један, а због насилничке вожње задржана су два возача.

На подручју општине Апатин евидентирана је једна саобраћајна незгода у којој су две особе задобиле тешке телесне повреде. Због вожње под дејством алкохола и због вожње под дејством психоактивних супстанци задржана су по два возача, а због насилничке вожње један возач.

На подручју општине Оџаци због вожње под дејством алкохола задржана су два возача.

На подручју општине Кула евидентиране су три саобраћајне незгоде у којима је једна особа лакше повређена. Због вожње под дејством алкохола задржана су три возача, а због вожње под дејством психоактивних супстанци и због насилничке вожње задржан је по један возач.

У поменутом периоду написано је 78 захтева за покретање прекршајног поступка и издат је 731 прекршајни налог.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *