ПРЕТХОДНЕ НЕДЕЉЕ У АПАТИНУ ЕВИДЕНТИРАНЕ ТРИ САОБРАЋАЈКЕ, ПОВРЕЂЕНО 11 ОСОБА

HRONIKA VESTI ZAPADNOBAČKI OKRUG

У периоду од 22. до 28. маја 2023. године на подручју Полицијске управе у Сомбору евидентиранa је 21 саобраћајнa незгода, у којима је шест особа задобило тешке, а чак 23 лаке телесне повреде. Због вожње под дејством алкохола задржано је шест возача, њих двоје због вожње под дејством психоактивних супстанци и један због насилничке вожње.

На територији града Сомбора евидентирано је 12 саобраћајних незгода у којима су две особе задобиле тешке и 10 лаке телесне повреде. Због вожње под дејством алкохола задржано је шест возача, а њих двоје због вожње под дејством психоактивних супстанци.

На подручју општине Апатин евидентиране су три саобраћајне незгоде, у којима су три особе су задобиле тешке и осам лаке телесне повреде. Један возач је задржан због насилничке вожње.

На подручју општине Оџаци евидентиране су три саобраћајне незгоде у којима је једна особа задобила лаке телесне повреде.

На подручју општине Кула евидентиране су три саобраћајне незгоде, у којима је једна особа задобила тешке и четири лаке телесне повреде.

У поменутом периоду написанa су 73 захтева за покретање прекршајног поступка и издатo је 170 прекршајних налога.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *