ПРЕТХОДНЕ НЕДЕЉЕ У АПАТИНУ ЕВИДЕНТИРАНА ЈЕДНА САОБРАЋАЈКА

APATIN HRONIKA VESTI

У току претходне недеље на подручју Полицијске управе у Сомбору евидентирано је 11 саобраћајних незгода у којима je једна особа погинула, једна особа задобиле тешке и пет особа лаке телесне повреде. Због вожње под дејством алкохола задржана су четири возача, а због вожње под дејством психоактивних супстанци три возача.

На територији града Сомбора евидентиране су четири саобраћајне незгоде. Због вожње под дејством алкохола задржан је један возач, а због вожње под дејством психоактивних супстанци два возача.

На подручју општине Апатин евидентирана је једна саобраћајна незгода у којој је једна особа задобила лаке телесне повреде. Два возача су задржана због вожње под дејством алкохола, а један због вожње под дејством психоактивних супстанци.

На подручју општине Оџаци евидентиране су четири саобраћајне незгоде у којима је једна особа погинула и четири особе задобиле лаке телесне повреде. Један возач је задржана због вожње под дејством алкохола.

На подручју општине Кула евидентиране су две саобраћајне незгоде у којима је једна особа задобила тешке телесне повреде.

Написанo је 96 захтева за покретање прекршајног поступка и издата 572 прекршајна налога.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *