ПОЉОПРИВРЕДНИЦИ МОГУ ПОДНЕТИ ЗАХТЕВ ЗА ДОЗВОЛУ КРЕТАЊА У ПЕРИОДУ ОД 20 ДО 05 ЧАСОВА

APATIN DRUŠTVO VESTI

У случају примене неопходних агротехничких мера, а посебно ради заштите засада од мраза, током периода забране кретањa (од 20 до 05 часова), сваки пољопривредни произвођач (власник или корисник засада или друге пољопривредне површине) је дужан да поднесе захтев за одобрење кретања Управи за заштиту биља на мејл agromere@registar-uzb.rs, односно на одговарајући број телефона, са приложеног списка, према одсеку односно округу за који се тражи дозвола за кретање.

У наведеној пријави потребно је навести име и презиме лица број личне карте и адресу које ће се кретати у периоду од 20 до 05 часова, број пољопривредног газдинства, локацију где ће се спроводити агротехничке мере, као и време и дан када ће бити спроведене мере. Дозвола кретања ће важити само за наведени дан у периоду од 20 до 05 часова. Рок за одговор на поднети захтев је до 48 часова.

Телефон путем којих се може поднети пријава за Округе: Јужнобачки, Средњебанатски, Јужнобантски, Севернобанатски, Севрнобачки, Западнобачки и Сремски је 064/88-18-449.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *