POČINJE RUKOMETNA SEZONA, KUGLAŠI ZA TRI OD TRI

APATIN OSTALI SPORTOVI RUKOMET SPORT VESTI

Apatinske rukometašice počinju svoje takmičenje u nedelju 24. septembra kada će u okviru prvog kola Druge lige “Srem-Bačka” na svom terenu dočekati ekipu Sente. Meč se igra u hali O.Š. Žarko Zrenjanin u Apatinu sa početkom od 14 sati.

Fudbalski klub Terekveš će u okviru trećeg kola Međuopštinske lige na svom stadionu dočekati tim KFK Kule. Oba tima su za sada bez poraza pa je ova utakmica obeležena kao derbi kola. Početak je zakazan za 15 sati i 30 minuta.

Kuglaški klub Apatin za sada ima maksimalan učinak iz dva odigrana meča, a prilika da se niz nastavi je u nedelju na kuglani u banji Junaković od 16 sati kada će u Apatin doputovati Kristal iz Zrenjanina.

Popularni “salašari” će u nedelju gostovati u Deronjama ekipi Omladinca. Jedinstvo za sada ima osvojena četiri boda iz tri odigrane utakmice dok je Omladinac na preposlednjem mestu sa samo dva osvojena boda iz tri meča. Utakmica počinje u 16 sati.

Sportski vikend zatvaraju rukometaši koji će u nedelju na svom terenu ugostiti ekipu Dolova. Biće ovo prvi zvanični meč za Apatince od kako su se prošle sezone izborili za nastup u Prvoj ligi. Meč Apatin – Dolovo igra se od 17 sati i 30 minuta.

Nedelja 24. septembar

*ORK Apatin – Senta (14 sati)

*Terekveš – KFK Kula (15 i 30)

*Omaldinac – Jedinstvo (16 sati)

*KK Apatin – Kristal (16 sati)

*RK Apatin – RK Dolovo (17 i 30)