ПОЧЕЛЕ ПРИЈАВЕ ЗА ЗИМСКИ ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ – ПОБЕДНИКУ 200.000 ДИНАРА

APATIN FUDBAL SPORT VESTI

Спортски савез општине Апатин и ове године организује Новогодишњи турнир у малом фудбалу који ће почети 26. децембра, а фудбалери ће се такмичити у пет узрасних категорија и то: сениори, ветерани 35+, кадети (2006/2007), пионири (2008/2009) и млађи пионири (2010/2011). Котизација за ветеране је 6.000 динара, а за сениоре 10.000 динара, док млађе категорије могу бесплатно да учествују на турниру. Секретар Спортског савеза општине Апатин, Радомир Радујко је позвао екипе да се пријаве и додао, да су за најбоље и ове године припремљене вредне новчане награде.

-Пријаве за зимски турнир у малом фудбалу који се у Апатину по традицији одржава током божићних и новогодишњих празника су почеле, и очекујем да ћемо имати макар исти број екипа као и претходне године. Неке екипе су се интересовале и пре него што су званично почеле пријаве, тако да могу рећи да смо са правом оптимисти. Мени је изузетно драго што могу да кажем да је прошле године учествовао рекордан број екипа из других места, па очекујем да и ове године буде исто тако, наравно уз екипе из општине Апатин. И овог пута смо припремили богат фонд награда, тако да ће победник сениорског турнира добити 200.000 динара, другопласирана екипа 80.000 динара а трећепласирана 40.000 динара. Наградни фонд за ветеране је 60% од уплаћених котизација, док ће победници млађих категорија добити пехаре, медаље, дипломе, лопте, итд, навео је Радујко.

Он је додао да ће се овогодишњи турнир играти у много бољим условима него претходни, јер је апатинска спортска хала реновирана.

-Ја и моји сарадници као организатори турнира ћемо се потрудити да буде све на високом нивоу, као и прошле године када смо добили похвале од већине екипа. Треба напоменути да је у хали ове године постављен нови паркет, урађен је и кров, а тренутно се реновирају и две свалчионице, што ће свакако утицати на тода услови за учеснике турнира ове године буду још бољи него раније. Очекујемо да ће финално вече бити употпуњено са културноуметничким и музичким програмом, али и разним другим садржајима, тако да ће публика поред доброг фудбала моћи да ужива и у пропратним садржајима, закључио је Радомир Радујко.

Пријаве екипа и додатне информације могу се добити путем телефона на број: 064/96-17-202, а котизације могу да се уплате на жирорачун број 200-3006390101983-48. Жреб ће бити обављен 23. децембра од 17 часова у просторијама Спортског савеза, а прем речима Радомира Радујка, финално вече ће бити одиграно 11. јануара 2023. године.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *