ОТВОРЕН КОНКУРС ЗА САМОСТАЛНУ ИЗЛОЖБУ ЛИКОВНИХ СТВАРАЛАЦА АМАТЕРА ИЗ АПАТИНА

APATIN KULTURA VESTI

Галерија „Меандер“ Апатин је расписала конкурс за самосталну изложбу ликовних стваралаца из општине Апатин у 2019. години. Право учешћа имају сви ликовни ствараоци аматери са територије општине Апатин, који нису имали самосталну изложбу у Галерији „Меандер“ претходне три године, а конкурс је отворен у области сликарства, цртежа, скулптуре, графике, фотографије и видео стваралаштва.

Пријава треба да садржи биографију аутора, адресу, контакт телефон, рецензију изложбе или концепт у неколико реченица (не више од једне стране) и пет радова. Потребна документација може се доставити до 20. јуна 2019. године у Галерију „Меандер“ Апатин, Трг Николе Тесле 12, радним данима од 8 до 12 и од 18 до 20 сати и суботом од 9 до 12 сати.

Уметнички савет ће након завршетка конкурса одабрати најбољег аутора и обавестити о томе све учеснике конкурса, а резултати ће бити објављени и у локалним медијима.

Одабрана изложба биће реализована од 2. до 15. августа 2019. године, а додатне информације могу се добити путем телефона 025/773 923.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.