ОТВОРЕН КОНКУРС ЗА САМОСТАЛНУ ИЗЛОЖБУ ЛИКОВНИХ СТВАРАЛАЦА АМАТЕРА ИЗ АПАТИНА

APATIN KULTURA VESTI

Галерија “Меандер” Апатин је расписала конкурс за самосталну изложбу ликовних стваралаца из општине Апатин у 2020. години. Право учешћа имају сви ликовни ствараоци аматери са територије општине Апатин, који нису имали самосталну изложбу у Галерији “Меандер” претходне три године, а конкурс је отворен у области сликарства, цртежа, скулптуре, графике, фотографије и видео стваралаштва.

Пријава треба да садржи биографију аутора, адресу, контакт телефон, рецензију изложбе или концепт у неколико реченица (не више од једне стране) и пет радова. Потребна документација може се доставити до 19. јуна 2020. године у Галерију “Меандер” Апатин, Трг Николе Тесле 12, радним данима од 8 до 12 сати.

Уметнички савет ће након завршетка конкурса одабрати најбољег аутора и обавестити о томе све учеснике конкурса, а резултати ће бити објављени и у локалним медијима.

Одабрана изложба биће реализована од 7. до 20. августа 2020. године, а додатне информације могу се добити путем телефона 025/773 923.

1 thought on “ОТВОРЕН КОНКУРС ЗА САМОСТАЛНУ ИЗЛОЖБУ ЛИКОВНИХ СТВАРАЛАЦА АМАТЕРА ИЗ АПАТИНА

  1. Poštovani,dobro jutro.Sada sam primetila vaš konkurs.Znam,da je prošao rok,ali ,da li je moguće još se prijaviti.Moja unuka puni 18 godina u novembru,lepo crta i puno bi joj značilo malo podrške.Sprema se za arhitektu.Molim odgovor.Prijatan dan.Roza Kistamas.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *