ODLIČNI REZULTATI BOKSERSKOG KLUBA APATIN U PRVOJ SEZONI

APATIN BOKS SPORT VESTI

Apatinski bokserski klub za svoju prvu takmičarsku sezonu beleži odlične rezultate, trenutno su na 12. poziciji od 29 kluba a očekuje ih još jedno kolo lige koje će se održati u Novom Sadu i sa novim bodovima apatinci bi mogli da se pomere još nekoliko pozicija ka gore. Na prvenstvu Vojvodine Bokserski klub Apatin je osvojio 3 bronzane i 2 srebrne medalje, dok su na prvenstvu Srbije osvojili po jednu bronzanu i jednu srebrnu medalju.

-Zadovoljan sam pošto nam je ovo prva takmičarska sezona, imamo nekoliko registrovanih takmičara koji nisu nastapali pa je ovaj uspeh samim tim i veći. Ostaje nam još jedno kolo u kome se nadamo novim bodovima i nešto boljem plasmanu u ligi. Imali smo dobre rezultate na prvenstvu Vojvodine i na prvenstvu Srbije, a naredne godine se nadamo bar jedno zlatnoj medalji.- rekao je Milan Dubajić trener BK Apatin.

U kratkom vremenskom periodu ozbiljnim radom i zalaganjem svih članova uprave kluba kao i trenera boks u Apatinu je postao jedan od najmasovnijih sportova. Oformljena je nova grupa u kojoj trenira 20-ak mališana uzrasta od 9 od 14 godina na koju je su treneri veoma ponosni i po njihovim rečima neki od njih bi mogli postati odlični bokseri.

Bokseri će trenirati do kraja meseca decembra nakon čega će uslediti zimska pauza, a početak priprema zakazan je za 15. januar 2016. godine. Prema rečima Dubajića u narednoj sezoni pored nešto boljih rezultata očekuje i organizaciju jednog kola ligaškog u Apatinu.

image image image image image image image image Boks tabela