НОВОГОДИШЊИ ВАШАР У СОНТИ

APATIN DRUŠTVO SOMBOR VESTI

Туристичка организација општине Апатин у сарадњи са удружењем грађана „Мој Апатин“ синоћ је у Сонти организовала „Новогодишњи вашар“.

На простору испред месне заједнице одржан је богат културно-уметнички програм у којем су учествовале сонћанске мажореткиње, Тамбурашки оркестар „Сонћански бисери“ и „Дино Дворник трибјут бенд“, а наши најмлађи суграђани уживали су у дечијој представи „Авантура храброг снешка“.

На 22 штанда излагачи излагачи су продавали новогодишње декорације и украсе, слаткише, квалитетна пића и друго.

Након Сонте, „Новогодишњи вашар“ ће 30. и 31. децембра бити одржан и у Апатину, на Тргу Никола Тесла. У понедељак, 30. децембра програм ће почети у 18 часова отварањем продајне изложбе, од 20 сати публици ће се представити хор и млади солисти, док ће пола сата касније почети концерт бенда „Неозбиљни песимисти“ из Сомбора.

Последењег дана 2019. године програм на Тргу Никола Тесла ће почети од 11 часова и трајаће до касних поподневних сати. Апатински малишани ће од 11,30 часова имати прилику да погледају дечју представу „Немам времена за деда мраза“, док ће пола сата касније почети радионица за децу. У музичком делу програма који почиње у 12,30 часова наступиће ди-џејеви и бенд „Fish vibe“.

Током манифестације у Апатину, на Тргу Николе Тесле ће бити постављени штандови на којима ће излагачи понудити своје производе, а грађани ће бесплатно моћи да конзумирају топле напитке.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *