“NO ĐANI, NO PARTY” – МИШКОВИЋ ПРЕСУДИО БРЕСТОВЧАНИМА

APATIN FUDBAL SPORT VESTI

Апатинска “Младост” је претходног викенда као домачин победила “БСК” из Бачког Брестовца 4:3 (3:1) головима Мишковића, Рашете и Рапаића.

Права голеада каква се не виђа често на утакмицама овог ранга такмичење али пре све то се може ставити на терет одбране Апатинаца која од старта првенства не функционише како би то Слободан Бачић хтео али се то све надокнађује у нападу.

У 10. минуту Агбаба је додео предност гостима али су до полувремена фудбалери “Младости” успели да преокрену на 3:1. Од тог момента на сцену ступа Стефан Мишковић “ђани” који својим потежима уноси потребну енергију која доводи до преокрета. Овај млади фудбалер учествовао је у сваком голу Апатинаца и заслужено понео епитет најбољег на терену.

Најпре је над Мишковићем направљен прекршај који капитен Рапаић претвара у прелеп гол из слободног ударца и доноси изједначење. Над “Ђанијем” је направљен пенал у 35. минуту, а сигуран извођач је био Рашета. Шест минута касније Мишковић постиже свој први гол на утакмици и доноси домаћину убедљиву предност од 3:1.

Гости су се на полувремену прибрали и успели да изједначе на 3:3 головима Данојевића и Агбабе, али да све не пропадне побринуо се Стефан Мишковић својим другим голом и поставио коначан резултат 4:3.

“Младост” наредног викенда гостује у Сомбору екипи “Радничког”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *