НА ЗИМСКОМ ТУРНИРУ У МАЛОМ ФУДБАЛУ ДАНАС ПОЧИЊЕ НОКАУТ ФАЗА

APATIN FUDBAL SPORT VESTI

На зимском турниру у малом фудбалу, који се игра у апатинској спортској хали јуче је окончано такмичење по групама и почиње нокаут фаза.

Данас, 10. јануара 2022. године сениори ће одиграти четвртфиналне утакмице, а играће се и елиминациона фаза у млађим категоријама. Данашњи програм у хали Основне школе „Жарко Зрењанин“ ће почети у 16 часова полуфиналним мечевима у најмлађој категорији у којима ће се састати: „Пиксел“ – Фк „Братство 2019“ и „Пицерија Замак“ – „Кругови“ Сомбор. Сат времена касније играће се полуфинала кадета у којима ће снаге одмерити „Ајакс“ и Кафана „Ћошак“ Сомбор као и АМР „Цуле“ против АСМ „Ковачевић“. Четвртфинале утакмице сениора ће почети у 18,20 часова када ће се састати „Понор“ Сомбор и АВИБ „Крекић“ Сомбор, након тога на терен ће изаћи „Месара Ожеговић“ и Кафе „Боем“ Чонопља, потом ће снаге одмерити Пицерија „Замак“ и „АРТ Кафе“, а данашњи програм ће затворити утакмица између Кафе бара „Уно“ и „Мунижаба превоза“.

Сутра, 11. јануара од 16 часова млађи пионири ће играти меч за треће место, а пола сата касније ће почети и финале у овој узрасној категорији. У 17 часова ветерани ће одиграти прво полуфинале а састаће се „Пицерија Замак“ и „Заборављени“, док ће у другом полуфиналу ветерана које је заказано за 17,55 часова снаге одмерити екипе „Керамика Ћопић“ и „Марина Нани“. Сутрашњи програм ће бити завршен полуфиналним утакмицама сениора које ће почети у 18,50 и 19,45 часова.

У оквиру финалног дана који ће бити одржан 12. јануара, на програму су утакмице за треће место и финала.

Програм ће почети у 16 часова финалном утакмицом пионира, пола сата касније кадети ће играти утакмицу за треће место а финале у овој категорији је заказано за 17,05 часова. Ветерани ће у 17,45 часова одиграти меч за треће место, потом ће уследити ревијална утакмица између ветерана београдског Партизана и апатинске Младости, а финале у најстаријој категорији ће се играти у 19,15 часова. Утакмица за треће место у сениорској конкуренцији ће почети у 20,15 часова, док ће победник овогодишњег зимског турнира у малом фудбалу бити познат након финалног меча сениора који је заказан за 21,30.

Последња два дана турнира ће бити употпуњена забавним програмом, па ће тако 11. јануара посетиоце турнира забављати апатинске мажореткиње. У среду, 12. јануара ће наступити бенд „Адађо“, а биће одиграна и ревијална утакмица ветерана београдског „Партизана“ и апатинске „Младости“.

Подсећамо да ће победник сениорског турнира добити 200.000 динара, другопласирана екипа 80.000 динара а трећепласирана 40.000 динара.

Фото: Архива Радио Дунав

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.