NA KONCERTU DŽENANA LONČAREVIĆA BLIŽE 10 000 POSETILACA

APATIN DRUŠTVO SOMBOR SRBIJA SVET VESTI VOJVODINA

Više hiljada građana prisustvovalo je sinoćnjem koncertu Dženana Lončarevića na novom trgu u Apatinu, u okviru 52 Apatinskih Ribarskih Večeri.” Prvi put sam u Apatinu, veoma mi je drago, iznenađen sam ovakvom posetom “, rekao je Lončarević nakon koncerta.
Dženan je za naš radio dodao da je oduševljen prijemom i brojem posetilaca te da je Apatin jedan od najlepših gradova koje je do sad posetio.Lončarević je tokom koncerta više puta pozdravio publiku koja je pristigla iz celog regiona.
Posetilaca je bilo iz svih krajeva Vojvodine, ali i iz susedne Hrvatske i Bosne i Hercegovine.Prema procenama organizatora, sinoćnja gužva podseća na one koje su zabeležene najposećenih godina kada je posetilaca bilo preko 10 000.Večeras je na programu koncert Dejana Petrovića, jednog od naših najboljih trubača i muzičara koji će u više od dva sata dobre muzike svirati poznate hitove domaće i inostrane muzičke scene.

Dženan Lončarević , Apatin, 52 Ribarske Večeri Dženan Lončarević , Apatin, 52 Ribarske Večeri Dženan Lončarević , Apatin, 52 Ribarske Večeri Dženan Lončarević , Apatin, 52 Ribarske Večeri Dženan Lončarević , Apatin, 52 Ribarske Večeri Dženan Lončarević , Apatin, 52 Ribarske Večeri