MLADOST POLOŽILA, KATASTROFA DINAMA U SONTI

APATIN FUDBAL SOMBOR SPORT VESTI

Mladost je u 29. kolu Bačke zone uspela da trijumfuje na gsotovanju u Turiji. Apatinci su bili bolja ekipa tokom čitavog meča i tu igru krunisali sa postignuta 3 gola. Gosti su ublažili svoj poraz postizanjem počasnog pogodka ali više od toga nisu mogli. Mladost svoj naredni meč igra pred domaćom publikom protiv trećeplasirane Subotice.

Bratstvo je na svom terenu lako izašlo na kraj sa ekipom Tise iz Adjorana. Ubedljiva i ofanzivna igra prigrevčana rezultovala je sa tri pogodka u mreži Tise. Trostruki strelac za prigrevčane bio je Makar. U sredu prigrevčan igraju kup meč, a za vikend putuju u Feketić ekipi Jadrana.

FK Terekveš je na gostovanju u Stanišiću remizirao 2:2. Svilojevčani su na ovom meču bili oslabljeni neigranjem nekolicine standardnih prvotimaca pa se stekao utisak da je na ovom meču moglo više da su gosti bili kompletni. Ovim remijem Terekveš se učvrstio na poziciji 4. a u naredom meču će na put u Riđicu ekipi Graničara.
Dinamo iz Sonte je poražen od ekipe Alekse Šantić sa 5:1. Protiv odlične ekipe iz Šantića, oslabljeni Sonćani nisu mogli da pruže jači otpor. Gosti su već do poluvremena napravili nedostižnih tri gola prednosti i do kraja meč rutinski priveli kraju.

Partizan iz Kupusine je odigra jednu od svojih boljih utakmica u gostima ove sezone i pobedio OFK Metalac iz Sombora sa 1:0. Kupusinci su najbolje plasirana ekipa u Međuopštinskoj ligi, zauzeli su 4. mesto.

Jedinsto sa Ribareva je bilo slobodno u ovom kolu.