ЛЕКЦИЈА ХУМАНОСТИ НАЈМЛАЂИХ АПАТИНАЦА: ДРУГАРИ ПРИКУПИЛИ 83.690,00 ДИНАРА ЗА ДАНИЛОВО ЛЕЧЕЊЕ

APATIN DRUŠTVO VESTI

Деца из апатинских јаслица и вртића „Бубамара“ су прошле недеље уз помоћ својих родитеља, васпитача и медицинских сестара–васпитача спровели хуманитарну акцију прикупљања средстава за лечење малог Апатинца Данила Балаћа. У оквиру акције, наши најмлађи суграђани су најпре уз помоћ родитеља и васпитача направили предмете које су потом продавали код маркета „Maxi“ на апатинској главној улици и испред свог вртића. На продајним штандовима се поред дечијих рукотворина нашла и по која играчка, које су се хумани мали Апатинци одрекли, да би прикупили што више новца за свог другара.

Продајна изложба је трајала три дана и у том периоду за Данилово лечење је прикупљено 83.690,00 динара, а из апатинске Предшколске установе “Пчелица” су се захвалили свим суграђанима који су на било који начин учествовали у овој хуманој акцији.

“Захваљујемо се грађанима Апатина, свим родитељима, бакама, декама и свима онима који су се одазвали нашем позиву, посетили наше продајна места и куповином производа успешно остварили заједнички циљ”, кажу из “Пчелице”.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *