KATIĆU BRONZA U SKOKU U DALJ, PRIGREVČANI DOBRO OTVORILI TAKMIČARSKU GODINU

APATIN OSTALI SPORTOVI SPORT VESTI

Na otvaranju nove takmičarske sezone, atletičari Atletskog kluba “Omladinac” iz Prigrevice nastavljaju gde su stali prethodne godine, a to je postizanje odličnih rezultata i osvajanje medalja.

Na Dvoranskom prvenstvu Vojvodine za seniore i juniore koje je održano u nedelju 15. januara 2017. u hali novosadskog sajma, Atletski klub iz Prigrevice je nastupio sa tri člana u juniorskoj konkurenciji. Najzapaženiji rezultat ostvario je Aleksandar Katić osvajanjem 3. mesta i bronzane medalje u Skoku u dalj. Odličan rezultat je ostvaren i u sprinterskoj disciplini na 60m. Pored Katića finalnu trku su istrčali i Milan Bukumirović i Mirko Cvetković, ali je nedostajalo i malo sreće da se neko od njih trojice popne na pobedničko postolje. Četvrto mesto zauzeo je Bukumirović rezultatom 7,65, peti je bio Katić sa 7,76 i šesti Cvetković rezultatom 7,91.

-Prezadovoljan sam otvaranjem nove atletske sezone i nadam se da ćemo nastaviti ovako tokom cele godine. Ovo takmičenje je došlo u nezgodno vreme za nas, jer sportska hala u Prigrevici nije radila u prethodnom periodu, a svi znamo kakve su temperature i vremenski uslovi bili proteklih dana, pa nam je trenažni proces bio gotovo nemoguć. Ali velika želja za dokazivanjem naših momaka je anulirala sve probleme, i iako nisu ostvarili lične rekorde zaista su s obzirom na okolnosti prevazišli sami sebe u datom momentu.”-izjava trenera Bojana Tomaševića

AK Omladinac Prigrevica 2017 (2) AK Omladinac Prigrevica 2017 AK Omladinac Prigrevica 2017 (1)