JOVO OSTOJIĆ POVERENIK NOVE SRBIJE U APATINU

APATIN DRUŠTVO POLITIKA SRBIJA VESTI

Odlukom vrha NS-a novi poverenik ove partije u Apatinu je Jovo Ostojić iz Prigrevice.Ostojić je po zanimanju viši komunalni inspektor a pre godinu i po dana je nastupio na dopunskim pokrajinskim izborima kao predstavnik GG „Pokret za Vojvodinu“ za poslanika u vojvođanskom parlamentu.

Za Dunav radio Ostojić kaže da je njegova dužnost da nakon dobijanja rešenja iz Beograda rukovodi strankom do izbora novog predsednika „Tek sam došao, do sada ovaj odbor nije imao nikakve aktivnosti, analiziram situaciju i računam na 200 registrovanih članova, za sada sam poverenik i moj posao je prikupljanje novih članova“ kaže Ostojić.

Hoće li sa njegovim imenovanjem NS nastaviti saradnju sa SPS-om u Apatinu za naš radio Ostojić kaže: „ Nisam stigao da obavim razgovore sa svim koalicionim partnerima Nove Srbije u Apatinu i ne mogu da govorim o budućim partnerima.Smatram da uticaj Nove Srbije u Apatinu ne odgovara angažovanju Velimira Ilića, predsednika ove stranke,  na projektima vezanim za Apatin.

Uskoro će biti održani unutar stranački izbori na kojima će biti izabrani svi organi u Apatinu“, nakon toga ću moći dati potpunije odgovore, poručuje Ostojić.

Jovo Ostojić poverenik NS-a u Apatinu 2

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *