ЈАВИО СЕ МИЛИОНЕР ИЗ СОНТЕ

APATIN DRUŠTVO VESTI

Лото милионер из Сонте који је 19.марта погодио ЛОТО плус седмицу вредну 65.485.330 динара се јавио Лутрији Србије али и запосленима на продајном месту “Салдо” у Сонти где је одиграо добитни тикет.

Власница овог продајног објекта, Невенка Зубелић каже како не може да открије идентитет лото милионера јер је његова жеља да остане анониман. На наше питање да ли може бар нешто да каже о овом срећнику, Невенка поручује да је новац освојио мештанин Сонте и да је отишао у праве руке!

-Отишло је у праве руке, могу вам само то рећи. Немам право да откријем његов идентитет, док он сам не одлучи да ли то жели. Знам га веома добро, био је доста узбуђен, није био свестан новчаног добитка који је освојио.

– Пуно ми је срце, зато што је новац отишао тамо где је заиста потребан, поручује Невенка Зубелић власница радње “Салдо”. Након објаве о добитном тикету, у овој радњи много је више оних који уплађују лото комбинације али и знатижељних који покушавају да сазнају ко је срећни добитник.

-Питају нас да откријемо о коме је реч. Међутим, имамо и моралну и правну обавезу да чувамо његов идентитет. У животу нисам имала већу тајну коју морам да чувам и да не проговарам о томе. Нема потребе да више покушавају, остајем доследна, каже узбуђена власница.

Иако је идентитет милионера познат Лутрији Србије и власници овог продајног места, проверили смо међу Сонћанима шта мисле ко би могао бити те среће, треба ли да ћути о добитку или да јавно каже, као и то како би они потрошили пола милиона евра.

Никола Бркин, конобар из оближњег кафића каже да је информација о лото милионеру из Сонте тема свих разговора.

– Причају сви о томе. У једном моменту спомињан је један Сонћанин, али се испоставило да није он, каже Бркин и додаје да нико није у коментарима завистан, него да су срећни што овај новац стиже у Сонту.

-Чуо сам да је сиромах, и да нема новаца, каже Јоцо Петровић, кога смо затекли на пословима одржавања зеленила- Ето, то сам чуо! Према његовим речима за овај новац срећни добитник може да бира кућу од једне до сто хиљада евра у Сонти.

-Целу улицу да купи. Што се мене тиче, требало би да орочи тај новац, да га стави на књижицу, да убире камату. Ја се не би сакривао, поделио би један део, а остатак оставио себи, саветује Петровић.

Драган Радојевић, председник МЗ каже да сви очекују информацију о томе ко је срећни добитник.- Камо среће да је више оваквих добитака стигло у Сонту, у било које село или месту у Србији. И он је пожелео непознатом срећнику да новац потроши у здрављу и на породицу ако је има.

-Само будала може своје име да каже. Треба ли неко да дође и да му изнуди тај новац, коментарише групица сонћанских пензионера.-Неће њега, али може му настрадати дете, или унуче. То је сигурно, данас људи за кутију цигарета настрадају, добијеш батина за сто динара. Ето Брена је пре 20 година дала два милион за сина, тврде старине.

Опуштенији је у коментару Стојан Николић који је рекао да би сви у Сонти знали да је он освојио седмицу.

– Ја лично не би могао издржати да сачувам тајну, мени би моји тамбураши свирали дан-ноћ и то песму “Имао сам- сада више немам”. Kупио би мотор, ауто, тамбуру и најскупљу хармонику, дао би сиротињи, било би још пара да остане. Ако се јави, могао би му помоћи да то квалитетно потроши, поручује у шали Николић.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *