ИЗЛОЖБА ФОТОГРАФИЈА У ДОМУ ЗА СТАРЕ И ПЕНЗИОНЕРЕ

APATIN DRUŠTVO VESTI

Изложба најбољих фотографија фотоконкурса ,,Тренуци стварности 5“, која се традиционално организује у апатинском Дому за старе и пензионере отворена је јуче у овој установи. На фотоконкурс је пристигло је преко 200 фотографија из 21 установе социјалне заштите из Србије.

-Све пристигле фотографије нуде истинитост-запис из објективне реалности, причу из живота у Дому. Ово је пета година да Дом за старе и пензионере Апатин организује фотоконкурс за све домове из Републике Србије и сада је већ постала традиционална манифестација на којој се приказују фотографије најуспешнијих корисника- изјавила је директорка Дома за старе, Слађана Шушњар на отварању изложбе.

Прво место овогодишњег фотоконкурса освојила је фотографија из Геронтолошког центра Нови Сад, аутора Димитрија Салонтајиа. Друго место освојила је фотографија Зорана Лалића из Дома за старе и пензионере Мол. Треће место припало је фотографији из Геронтолошког центра Младеновац, аутора Срајин Ђорђевића. По оцени жирија награда за најбољу фотографију одлази Ранки Kнежевић из Геронтолошког центра „Срем“ у Руми.

У свечаном програму отварања изложбе наступила је певачка група „Етна“ KУД Царза из Апатина.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *