I APATIN ODIGRAO „DAN VIŠE ZA ODBOJKU“

APATIN ODBOJKA SPORT VESTI

Širom Evrope i Srbije juče se igrala odbojka u okviru „Dan više za odbojku”, projekta Odbojkaškog saveza Srbije, u saradnji sa Kompanijom „Vip mobile”, generalnim sponzorom OSS, uz podršku i saglasnost Ministarstva omladine i sporta Srbije, Sportskog saveza Srbije, Sportskog saveza Beograda i Saveza za školski sport Srbije.

U Apatinu manifestacija je održana u hali oš Žarko Zrenjanin i hali Gimnazije Nikola Tesla.
U osnovnoj školi program je počeo u 12 sati utakmicom seniorskih ekipa ok Apatin i ok Boom Volley Prigrevica. Nakon toga na parketu su se našle devojčice viših razreda (od 5 do 8 razreda).Na četiri odbojkaška terena oko 200 devojčica podeljenih u četiri uzrasne kategorije odigrale su turnir u mini odbojci koji je trajao od 13 do 16 sati.

U isto vreme u hali Gimnazije Nikola Tesla igrale su mešovite ekipe srednjih škola:Gimnazija Nikola Tesla,Srednja građevinska i drvoprerađivačka stručna škola iz Apatina i Tehnička škola Apatin.
Manifestacija je zvanično završena u večernjim časovima kad su na parket hale Gimnazije izašle najmlađe devojčice iz školice odbojke odbojkaškog kluba Apatin .

Organizator akcije u Apatinu je bio odbojkaški klub Apatin .Iz odbojkaškog kluba Apatin se zahvaljuju svim školama na sjajnoj saradnji i učešću u akciji kao i odbojkaškom klubu Boom Volley Prigrevica .

dan više za odbojku apatin3