GOSTI APATINSKIH RIBARSKIH VEČERI STIGLI IZ CELE SRBIJE I SVETA

APATIN EKONOMIJA VESTI

Na 54. Apatinskim ribarskim večerima bilo je primetno da se grad „uduplao“. Veliki broj posetilaca iz drugih mesta boravio je tokom ta četiri dana u našem gradu. Brojni su i oni koji su svoj dolazak iz iznostranstva podesili upravo sa Ribarskim večerima, tako da mogu uživati u programu. Oni su svoj boravak u rodnom gradu, kod rodbine i prijatelja, upotpunili posetom manifestaciji, a to je i jedna od najboljih prilika da se susretnu sa starim drugovima i prijateljima.
– Zadovoljni smo, prošetali smo se gradom. Ne volim ribu pa nismo probali paprikaš, ali smo uživali u pljeskavici. Volim ribarske večeri i ovo je drugi put da smo došli, rekao je Branko Stanojević.
Njegovo mišljenje deli i njegova supruga Beba.
– Meni je fenomenalno. Lepo je da se ovako malo opustimo, dodala je ona.
Gospođa Borislavka Šakić došla je iz Francuske, a rođena je u Stanišiću.
– Nismo stigli prva tri dana da dođemo, ali smo došli na četvrti i uživali u svemu, rekla je Borislavka.
Pored gostiju iz Stanišića, Apatin su u ova četiri dana posetili i meštani Sombora, Subotice, Belog Manastira, Vukovara, Osijeka, Novog Sada, Bačkog Petrovca, Odžaka, Srpskog Miletića, Kljajićeva, Beograda.
Nemeš Geza je sa suprugom došao iz Stare Moravice pored Bačke Topole.
– Sviđaju nam se Ribarske večeri i doći ćemo i drugi put. Probali smo riblju čorbu koja je bila odlična, a program na bini je fenomenalan, rekao je bračni par Geza.


Posebno je primetan povećan broj gostiju trećeg dana manifestacije kada se očekivao koncert Ace Lukasa. Bio je to više nego odličan potez organizatora, jer je Apatin, što se ne pamti, upao u potpuni kolaps. Na jednoj strani reka ljudi u automobilima hrlila je u grad na koncert, a na drugoj ništa manje značajna kolona koja se kretala na žurku kod bajkera na kanalu. Susret te dve struje doveo je do potpunog kolapsa u saobraćaju. Gužva je bila tolika da je Somborcima trebalo sat vremena da pređu rastojanje od svega 16 km koliko deli Apatin i Sombor.

APATINSKE RIBARSKE VEČERI

Apatinske ribarske večeri 2017, Aparin Aca Lukas (45) Apatinske ribarske večeri 2017, Aparin Aca Lukas (33) 54 apatinske ribarske večeri 2017, ApMadeus bend , Milan Škrbić, (4) 54 apatinske ribarske večeri 2017, ApMadeus bend , Milan Škrbić, (5) 54 apatinske ribarske večeri 2017, ApMadeus bend , Milan Škrbić, (3) 54 apatinske ribarske večeri 2017, ApMadeus bend , Milan Škrbić, (1)