ГАСНИ ПРИКЉУЧАК ЗА 780 ЕВРА НА 36 РАТА БЕЗ КАМАТЕ

APATIN SOMBOR VESTI

“Србијагас” је позвао грађане заинтересоване за прикључење на дистрибутивну гасоводну мрежу под промотивним условима, да се пријаве том јавном предузећу.

У јавном позиву наводи се да је промотивна цена прикључка 780 евра у динарској противвредности, уз могућност плаћања на 36 месеци, без камате.

Промотивна цена односи се на кућни гасни прикључак довољан за енергетске потребе стамбеног објекта површине до 150 квадратних метара.

Прикључење на дистрибутивну гасоводну мрежу под овим условима “Србијагас” нуди за грађане са подручја 72 општине који треба да се пријаве ради евидентирања заинтересованих и дефинисања потребног обима ангажовања оперативе за извођење радова.

“Србијагас” уједно обавештава да су се пријавиле заинтересоване компаније из области пројектовања и изградње унутрашњих гасних инсталација као и испоруке потребног материјала, опреме укључујући и гасне котлове, спремне да понуде грађанима повољне услове плаћања до 36 месечних рата.

Објављени су и бројеви телефона на које се грађани могу обратити за добијање више информација, у зависности од места становања. Грађани из општине Апатин се за додатне информације могу обратити на број телефона представништва “Србијагас” 025/781 900, Светог Саве бр. 8, сваког радног дана у периоду од 8 до 15 сати.

П. Д

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *