DR PAVLOVIĆ DEMANTUJE DA JE BIO OTET- NEMA NIKAKVIH PROBLEMA, TO SU MOJI PRIJATELJI, NE RADI SE NI O KAKVOJ OTMICI

APATIN POLITIKA SOMBOR SRBIJA STRANAČKA HRONIKA SVET VESTI VOJVODINA

– Na ovaj način hoću da demantujem sve glasine koje postoje. Nemamo nikakvih problema. Demantujem navode o svojoj otmici. Otmice nema – rekao je Pavlović u telefonskoj izjavi za Tanjug.

– Žao mi je što je došlo do ovakve situacije. Ne radi se ni o kakvoj otmici, ni o kakvoj prisili. To je želja da se diskredituje Srpska napredna stranka ili pojedini njeni članovi – rekao je Pavlović.

On je dodao da je prethodnih dana primio više poziva od predsednika opštine Apatin i nekih članova o sastanku koji je trebalo da bude održan.

Predsednik opstine Apatin , Živorad Smiljanić (SPS)  i predsednik OO SRS Miodrag Cvetićanin optužili su lokalne naprednjake da su „kidnapovali“ Pavlovića ispred zgrade opštine kada je trebalo da se sastane sa njima.

„To su sve moji prijatelji i zao mi je što se to sada tim ljudima pripisuje“, rekao je Pavlović ne ulazeći u detalje.

On je objasnio da je bio prvi na listi SRS i da je ta stranka osvojila dva odbornička mandata – jedan je njogov a drugi Miodraga Cvijetićanina.

Pavlović je rekao da će njih dvojica biti budući odbornici i da je za sada to jedina činjenica, a da je ostalo „sve naduvano“.

otmica-620x350, Dr Pavlović