DOBAR START PRIGREVČANA U DRUGOJ LIGI

APATIN RUKOMET SPORT VESTI

Prethodnog vikenda sa početkom u 19 sati rukometaši PIK Prigrevice odigrali su svoju prvu utakmicu u Drugoj ligi Srbije grupa Sever gde su savladali goste iz Omladinskog rukometnog kluba Zrenjanin rezultatom 39:19 (20:10).

Od samog početka utakmica je krenula teško, igralo se gol za gol do 15. minuta, kada se domaća ekipa polako odvaja rezultatski. Prigrevčani poluvreme privode kraju sa 10 golova razlike. Kako je počelo drugo poluvreme domaća ekipa nastavlja u istom ritmu i podizu prednost na 20 golova. Poslednjih 15 minuta, trener Milka Nikšić u igru ubacuje pionire, koji uspešno zadržavaju prednost koju su napravili stariji igrači.

Najviše golova na utakmici postigao je Đurasinović (12), dok je Tepavac bio igrač utakmice a na golu se istakao i Čović. Kod gostiju najraspolozeniji bio je Nikolić sa postignutih 8 pogodaka.

Sledeće kolo Prigrevčani putuju u Jašu Tomić gde će odigrati meč protiv RK Radnički.

Uz seniore, mlađi pioniri su takođe počeli svoje takmičenje u subotu. Dečaci su putovali u Crvenku gde su odigrali dva meča. U prvom meču prigrevački dečaci su savladali dečake iz Crvenke rezultatom 12:9, a u drugom ekipu MRK Somborelektro rezultatom 22:6. Sledeće kolo igraju u Somboru gde će odigrati dve utakmice sa Vrbas petrolom i Crvenkom.