ČLANOVI ATLETSKOG KLUBA APATIN USPEŠNI NA 39. SOMBORSKOM POLUMARATONU

APATIN SPORT VESTI

Članovi Atletskog kluba Apatin i rekreativcdži iz Apatina i Prigrevice u velikom broju nastupili su na međunarodnom 39. Somborskom polumaratonu, koji je održan u nedelju 20. maja 2018. godine u organizaciji Atletsko-rekreativnog kluba Somaraton i ostvarili odlične rezultate.

Pobednici u trci na 7 kilometara bili su Aleksandra Burkanović u ženskoj i Đuro Borbelj u muškoj konkurenciji, u istoj trci kod devojaka četvrto mesto osvojila je Danijela Dragojević, Jelena Rašković i Branka Veličković zauzele su 11. i 12. mesto, u trci je nastupila i uspešno savladala distancu Ana Nađheđeši.

U polumaratonskoj trci na 21, 1 kilometara, treće mesto u sveukupnom plasmanu osojio je Predrag Knežević iza Aleksandra Adžića i Miloša Dajevića iz Beograda, peto mesto osvojio je Miroslav Pešić, u trci su nastupili i uspešni istrčali polumaratonsku deonicu Dejan Pešić, Zoran Radičanin, Živa Vijoglavin (oborio lični rekord), Predrag Vejin, Zoran Rakić, Nenad Đorđević, Vladimir Varga, Marija Bubalo, Dajana Nikšić, Dijana Kosovac.

U dečijoj trci za predškolce nastupili su najmlađi članovi Atletskog kluba Apatin Jovana Kuridža i Anđelija Radišić.

Treba napomenuti da su članovi Atletskog kluba Apatin pored takmičarskog dela, pružili punu podršku i u tehničkom delu organizacije takmičenja i na taj način nastavili sa kvalitetnom i korektnom saradnjom sa prijateljskim klubom iz Sombora.