ЧЛАНОВИ АТЛЕТСКОГ КЛУБА АПАТИН УСПЕШНИ НА 10. БЕЛОМ КРОСУ У ВРШЦУ

APATIN OSTALI SPORTOVI SPORT VESTI

Чланови Атлетског клуба Апатин су у недељу 20. фебруара 2022. године наступили на традиционалном 10. Вршачком белом кросу, који је у одржан у централном парку у Вршцу уз учешће преко 300 такмичара и такмичарки из 20 – так клубова у свим старосним категоријама.

У трци сениора и ветерана на 3000 метара друго место у укупном пласману остварио је Мирослав Пешић, одмах иза њега се на треће место у укупном пласману пласирао Вања Болесников, који је уједно освојио прво место у старосној категорији од 40 до 49 година у којој је трећи члан АК Апатин Жива Вијоглавин остварио пласман на 4. место.

У дечијим тркама наступило је још троје чланова клуба Уна Чегар у трци девојчица пети разред на 400 метара, Хана Чегар у трци девојчица први празред на 200 метара, и Арсеније Чегар у трци предшколаца на 50 метара, сви троје су у својим тркама остварили пласман у првих десет такмичара и такмичарки.

Технички организатор 10. Вршачког белог кроса био је Атлетски клуб ВАК 1926 Вршац на челу са председником Ненадом Хабибовићем.

Чланове Атлетског клуба Апатин наредног викенда (недеља 27. фебруар) очекује наступ на међународном Сплитском полумаратону.

Упоредо са активним учешћем на такмичењима, Атлетски клуб Апатин, спроводи редовне тренинге са младе суграђанине у оквиру бесплатне школе атлетике који се баштини од самог оснивања 2001. године до данас. Тренинзи се до доласка лепог времена реализују у малој сали ОШ Жарко Зрењанин, понедељком и средом од 17,30 часова и суботом од 10,00 часова и отворени су за све заинтересовану децу.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *