BANJA JUNAKOVIĆ NA LISTI TOP BANJA SRBIJE

APATIN EKONOMIJA SRBIJA VESTI

Banja „Junaković“ našla se na listi Top banja Srbije sa programom pod nazivom „Provedite zimu u Banji Junaković“ koji je menadžment banje promovisao u vreme održavanja Sajma turizma u Novom Sadu u oktobru prošle godine.

U ponudi je predstavljena kompletna usluga apatinske banje za koju je naglašeno da po svom kvalitetu spada u isti red kao i banje sa geotermalnom vodom u Karlovim Varima, Harkanju i Lipiku. Cena ovog programa po osobi u dvokrevetnoj sobi, u zavisnosti od vrste usluge i smeštaja, u periodu do 1.04.2013. godine, kreće se od 1.600 do 2.420 dinara. Gostima je na raspolaganju 270 ležajeva, a pored odmora i rehabilitacije, u ponudi su i wellness i spa usluge i programi po najvišim standardima.

Tako se zbog svoje ponude i kvalitete usluga Banja „Junaković“ našla u vrhu turističke ponude banja u Srbiji. Panonska lepotica, kako je mnogi zovu, je tokom prošle godine ostvarila uspešna poslovanja. Tokom 2012. godine ovaj rehabilitacioni centar posetilo je 5.429 gostiju. Domaćih turista bilo je 4.454, a stranih 975.

Za 12 meseci prošle godine ostvareno je  36.416 noćenja. Domaći gosti ostvarili su 33.127 noćenja, a strani turisti 3.289. Strani i domaći turisti najviše su koristili specijalne masaže, spa i velnes programe.BANJA JUNAKOVIĆ BAZENI

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.