АПАТИНСКОЈ СТАНИЦИ НОВА ТРИ ПОЛИЦИЈСКА СЛУЖБЕНИКА

APATIN EKONOMIJA SOMBOR SRBIJA VESTI

Министарство унутрашњих послова је 24. марта 2021. године, расписало Конкурс за упис 1.400 полазника у Центар за основну полицијску обуку, за стручно оспособљавање за обављање послова и задатака униформисаног полицијског службеника.

Од седамнаест кандидата колико је предвиђено за пријем у радни однос у Полицијску управу Сомбор , полицијска станица Апатин ће бити појачана за три нова полицијска службеника, сазнаје радио Дунав. Њих пет се обучава за полицајца, а преосталих дванаест за граничног полицајца. Интересантан податак је, да је од седамнаест полазника колико је примљено за сомборску Полицијску управу, чак осам женског пола.

Уколико успешно заврше обуку, у ПУ Сомбор ће службу полицајца добити Милана Саџаков, Вишња Мицић, Сара Живковић, Милош Гуслов и Младен Величковић, док ће као гранични полицајци радити Алекса Вулићевић, Велибор Диздар, Марија Зец, Милош Златковић, Стефан Јовановић, Ања Јовић, Страхиња Катић, Станко Келић, Тамара Кораћ, Бојана Маринковић, Жељана Мудринић и Вељко Павковић.

„О датуму почетка обуке, сви примљени кандидати ће бити благовремено обавештени“, стоји у допису Центра за основну полицијску обуку.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.