APATINSKI SOCIJALISTI NA KONVENCIJI U VRBASU

APATIN POLITIKA VESTI

Koalicija Socijalističke partije Srbije, Partije ujedinjenih penzionera Srbije, Jedinstvane Srbije, Saveza vojvođanskih Mađara i Udruženja Krajišnika održala je u Vrbasu završnu konvenciju pred predstojeće lokalne izbore, koji će se održati 13. oktobra, a skupu je prisustvovalo i oko pedeset članova SPS iz Apatina – većinom mladih.

BenQ Digital Camera

Predsednika OO SPS Vrbas, Marjanu Maraš, kandidata ove koalicije za budućeg predsednika opštine, podržao je i predsednik apatinskih socijalista, dr Živorad Smiljanić, koji je prisustvovao svečanosti.

Lider SPS, Ivica Dačić, izjavio je tom prilikom “da nadu u bolji život može da ostvari vlast kojoj sujeta nije važnija od budućnosti države”.

1381287_600076470049345_2117058843_n

On je poželeo da se u Vrbasu “napravi jak tim, kao što to jeste u Srbiji, koji će preuzimati rizik i odgovornost za vođenje grada ili države u situaciji kada to nije lako”.

– Kad je lako, svi se javljaju i svi hoće da vode, a kad je teško važno je da oni koji su na čelu institucija budu spremi da rizikuju i sprovode promene koje možda neće biti popularne, ali će dovesti do bolje situacije za građane – rekao je, između ostalog, Dačić.

64208_600075070049485_847268212_n

Na konvenciji su, osim Dačića, govorili: Marjana Maraš, predsednik OO SPS, Dušan Bajatović, predsednik PO SPS, Dragan Marković Palma, lider JS, Milan Krkobabić, zamenik predsednika PUPS, Ištvan Pastor, predsednik SVM, kao i Mile Bosnić, predsednik Udruženja Krajišnika, a prethodno su predstavljeni odbornički kandidati koalicije okupljene pod imenom premijera i prvog čoveka socijalista.

BenQ Digital Camera

Svečanom programu u prepunoj hali CFK prethodila je šetnja ulicama Vrbasa. Većinu su činili mladi socijalisti. Apatinske socijaliste predvodili su Miodrag Bakić i Miloš Đerić, sekretar Izvršnog odbora SPS – Apatin, i predsednik Saveta Socijalističke omladine opštine Apatin.

V. Mašić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *