APATINSKI PREDSTAVNICI NA REDOVNOJ SKUPŠTINI SEC-a

APATIN DRUŠTVO VESTI
U velikoj sali Skupštine grada Sombora održana je redovna Skupština Somborskog edukativnog centra. Skupštini je prisustvovalo 30 punopravnih i više od 30 počasnih članova, kao i nekoliko predstavnika partnerskih organizacija i ustanova sa kojima SEC sarađuje.
Među njima su bili predstavnici Udruženja građana “MRAV”, Kancelarije za mlade, Omladinskog udruženja volontera opštine Apatin i novoosnovanog Udruženja građana “Centar za kulturu i obrazovanje Sonta”.
Nakon radnog dela, podeljeni su sertifikati učesnicima ovogodišnje, prolećne i jesenje obuke volontera za program pomoći deci u učenju pod nazivom “Škola dobre volje”, kao i pohvalnice predstavnicima udruženja i neformalnih grupa mladih za realizaciju omladinskih projekata u okviru programa “Mladi su zakon” Ministarstva omladine i sporta čiji je SEC bio ovogodišnji resurs centar za Zapadnobački okrug.
Autor i koordinator projekta “Rasadnik talenata”, Veselin Mašić, koji je imenovan za novog počasnog člana SEC-a, primio je pohvalnicu ispred Udruženja građana “MRAV”, a Milica Milosavljević ispred Omladinskog udruženja volontera opštine Apatin za projekat “Omladinski ekološko – humanitarni kamp” koordinatora Vladana Šijana.
Nakon Skupštine, upriličen je prijem i posluženje za sve prisutne u prostorijama Somborskog edukativnog centra.