АПАТИНСКИ КУЛТУРНИ ЦЕНТАР ЗА ФЕБРУАР ПРИПРЕМИО БОГАТ ПРОГРАМ

APATIN KULTURA VESTI

Апатински Културни центар је за фебруар припремио богат и разноврстан програм. У петак, 07. фебруара 2020. године од 19 часова у галерији “Меандер” ће бити отворена изложба слика Татјане Димитријевић, а дан касније (08. фебруара) у великој сали Културног центра ће бити одиграна представа “Огњиште”, Драмског студија “Луча” – Културноуметничког друштва Крушчић.

Поводом Дана државности, 14. фебруара ће у великој сали бити одржана свечана академија, 15. фебруар је резервисан за филмски програм, док ће 19. фебруара бити изведена представа “Примадоне”. У малој сали апатинског Културног центра 21. фебруара ће бити одржана смотра рецитатора, а истог дана од 19 часова у галерији “Меандер” ће бити отворена изложба фотографија Зорана Милутиновића.

Фебруарски програм у Културном центру ће заокружити предавање Жане Ердељан, психолога и међународно сертификованог едукатора за родитеље у области позитивне дисциплине. Она ће 28. фебруара говорити на тему “Високосензитивно дете – како га препознати и подржати”.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *