APATINSKA PIVARA PRIKUPILA 750.000 ČEPOVA

APATIN DRUŠTVO SRBIJA VESTI

U okviru aktivne podrške Udruženju Čep za hendikep, Apatinska pivara donirala je 750.000 metalnih zatvarača za pivo prikupljenih kroz angažovanje zaposlenih pivare. Prikupljeni zatvarači uručeni su predsedniku Udruženja Zoranu Martinovu u prostorijama kompanije u Novom Sadu, a celokupni prihod od prodaje sakupljenih čepova koristiće se za nabavku ortopedskih pomagala osobama sa invaliditetom.

”Zajedno sa našim partnerima trudimo se da olakšamo svakodnevnicu osobama sa invaliditetom širom Srbije i svaka donacija predstavlja jednu novu pobedu. Zahvalni smo Apatinskoj pivari i svim ostalim partnerima koji nam pružaju podršku”, izjavio je Zoran Martinov, predsednik Udruženja Čep za hendikep.

”Apatinska pivara podržava akciju Čep za hendikep od samog početka kroz brojne aktivnosti u kojima učestvuju zaposleni prikupljajući čepove u kancelarijama. Trudimo se da na svim događajima na kojima smo prisutni promovišemo važnost prikupljanja čepova, te animiramo i naše partnere i saradnike da i oni budu društveno odgovorni i da zajedno sa Udruženjem pribavimo neophodan broj ortopedskih pomagala” poručili su iz Apatinske pivare.